lauantai 2. huhtikuuta 2011

Traktoritakilla kesää kohden

Hurjaa kun nää viikot vaan menee ja minun blogipäivitykset laahaa ihan perässä. Täälläkin ollaan suunnattu katseet kevääseen ja kesään päin. Meidän poikanen on kasvanut vihdoinkin sen verran, että on aika siirtyä 92 cm vaatteisiin. 86cm vaatteet ovat menneet päälle jo vuoden verran eikä vieläkään mikään kauhea hoppu 92 cm vaatteiden kannsa ole sillä nyt poikanen on nyt  87cm pitkä, aikasta pieni kolmivuotias taitaa hän olla.


Kevättä ja kesää ajatellen meillä tarvitaan huppareita ja swetaritakkeja kun yhtään sopivaa ei ennestään ole. Nuo kun ovat niin käteviä kesällä. Kaapissa reilun vuoden verran marinoitunut Lasten metsolan traktorineulos muotoutui svetaritakiksi.  Ihana rengasvetskari on vanha ja sain niitä ison pinon oranssin ja valkoisen värisenä tädiltäni. Kerrassaan ihania vetskareita :) Vuoritin takin kokonaan interlock trikoolla, eli tämä takki on vähän paksumpi ja lämpimämpi.Takki on vuoritettu niin ettei sisällä ole yhtään näkyvää saumaa vaan toiseen sivuun jätin kääntöaukon josta sain takin käännettyä oikein päin. Minä kammoan vetoketjun ompelua ja ei tämäkään ketju ihan siististi mennyt mutta olkoot, muutaman kerran purin enkä enää viitsinyt.Raglasaumoihin tein päällitikkaukset.





Kaava:Ottobre 1/2006 kaavaa on kavennettu aika paljon
Koko: 92cm
interlocktrikoo r-collectionin tehtaanmyymälä

6 kommenttia:

  1. Ihana, se neulos on niin kiva, sääli kun enää ei ole myynnissä;(

    VastaaPoista
  2. Hieno svetari ja hyvän mallinen :)
    Piti oikein pari kertaa lukea, että kolmivuotias, on kyllä pikkuinen :) Meidän neiti 2v5kk käyttää 98/104cm vaatteita.

    VastaaPoista
  3. Samalla kaavalla tehdyt takit bloggasin juuri :) tosin en kaventanut kaavaa yhtään.

    VastaaPoista
  4. Kiva takki! Ihanan keväiset värit tuossa kankaassa. :)

    VastaaPoista
  5. Hieno!
    Ja voi ku ihanat kiharat!!! :)

    VastaaPoista
  6. Hienosti onnistunut huppari. Minä tykkään tuosta kuosista todella paljon - ja samoin kuopus, joka usein haluaa nukkua traktoripaidassaan.

    VastaaPoista